Yhdistyksen toimintaan kuuluu:

• Tutustumiskäynnit
  • Luennot, kurssit ja kokoontumiset
  • Kaikille avoimet tapahtumat

Vertaisohjaus auttaa niitä senioreita, joille kurssimuotoinen opiskelu ei syystä tai toisesta sovi tai aloituskynnys tietotekniikan opiskeluun tuntuu liian korkealta. Vertaisohjaus on vapaaehtoistyötä.

Henkilökohtaisista ohjaustuokioista voi sopia eri ohjauspaikkojen tarjoamien mahdollisuuksien mukaan. Emme ole ammattilaisia. Pyrimme auttamaan taitojemme mukaan.

Toimintaamme kuuluu myös kouluttaa vapaaehtoistyöhön vertaisohjaajia, jotka auttavat ja rohkaisevat ikääntyviä hankkimaan atk-taitoja omilla ehdoillaan.

Vertaisohjaajat tekevät tarvittaessa jäsenille myös kotikäyntejä.

Kotikäynneillä pyrimme auttamaan kotitietokoneen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä, kuten tietoturvapäivityksissä, oheislaitteiden ja ohjelmien asennuksessa sekä internettiin liittyvissä ongelmissa.

Jäsenenä voit osallistua jäsenkerhoihin, vertaisohjauksiin yms.
Yhdessä voimme myös vaikuttaa ikääntyviä koskevaan päätöksentekoon.

Jäseneksi voit ilmoittautua vasemmalta löytyvällä lomakkeella

Jäsenyytesi on voimassa, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi ja olet maksanut jäsenmaksun yhdistykselle.

Jäsenmaksu vuonna 2019 on 15 €.

Yhteisö-/kannatusjäsenmaksu vuonna 2019 on 50 €

Kaikille Savonetin jäsenille avoin jäsenkerho kokoontuu syys- ja kevätkaudella kerran kuukaudessa.

LIITY JÄSENEKSI

TULE OHJAAJAKSI