YHDISTYKSEN TOIMINTAAN KUULUU

• Jäsenkerho
  • Luennot, kurssit ja kokoontumiset
  • Kaikille avoimet tapahtumat

Vertaisohjaus on sitä, että seniori ohjaa senioria.

Vertaisohjaus auttaa niitä senioreita, joille kurssimuotoinen opiskelu ei syystä tai toisesta sovi tai aloituskynnys tietotekniikan opiskeluun tuntuu liian korkealta. Vertaisohjaus on vapaaehtoistyötä.

Henkilökohtaisista ohjaustuokioista voi sopia eri ohjauspaikkojen tarjoamien mahdollisuuksien mukaan. Emme ole ammattilaisia. Pyrimme auttamaan taitojemme mukaan.

Koulutamme myös vapaaehtoistyöhön vertaisohjaajia, jotka auttavat ja rohkaisevat ikääntyviä hankkimaan digitaitoja.

Vertaisohjaajat tekevät myös mahdollisuuksien ja resurssien sallimissa rajoissa kotikäyntejä ensisijaisesti jäsenten ongelmien ratkomiseksi. Kotikäynneillä pyrimme auttamaan kotitietokoneen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä, kuten tietoturvapäivityksissä, oheislaitteiden ja ohjelmien asennuksessa sekä internetongelmissa.

Jäsenenä voit osallistua jäsenkerhoihin, vertaisohjauksiin yms.
Yhdessä voimme myös vaikuttaa ikääntyviä koskevaan päätöksentekoon.

Jäseneksi voit ilmoittautua vasemmalta löytyvällä lomakkeella

Jäsenyytesi on voimassa, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi ja olet maksanut yhdistyksen vuosijäsenmaksun.

Jäsenmaksu vuonna 2021 on 15 €.

Yhteisö-/kannatusjäsenmaksu vuonna 2021 on 50 €

Kaikille Savonetin jäsenille avoin jäsenkerho hakee uusia toteutustapoja.

Anna palautetta